Anasayfa
Ara Bul
4 Haziran 2021, 1:44
Mehmet
Yönetici

2. Sınıf Hayat Bilgisi Sayfa 107-108-109-110-111 Cevapları SDR İpekyolu Yayıncılık

2020-2021 2. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 107-108-109-110-111 Cevapları SDR İpek Yolu Yayınları Sağlığımızı Koruyanlar

2. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 107 Cevapları SDR İpek Yolu Yayınları

Sağlıkla ilgili hangidan çocuklara yardım hizmeti?

Cevap sağlığım ile ilgili hastalık parkı sağlık, hastane ve sağlık merkezlerine giderim.


2. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 109 Cevapları SDR İpek Yolu Yayınları

Sağlıkta çalışan sağlık yardımcısıdır?

Cevap : Sağlık kurullarında çalışan insanlar, kadın doktorlar, doktor ve yardım sağlık yardımdır.


2. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 110 Cevapları SDR İpek Yolu Yayınları

Aşağıdaki soruları cevaplarınıda yerlerine yazınız.

1. Hastalanınca muayene olmak için gittiğiniz sağlık kurumu hangisidir?
Cevap: Hastaneye giderim.

2. Çocukların aşılarını yapan kurum hangisidir?
Cevap: Aile Sağlığı Merkezlerine giderim.

3. Doktorun yazdığı ilaçları nereden alırsınız?
Cevap: Eczanelerden alırım.

4. Hastalandığınızda sizi kim muayene eder ?
Cevap: Doktorlar eder.

5. Dişlerinizin kontrol ve tedavisi için kime gidersiniz?
Cevap: Diş doktoruna giderim.

6. Hastaları muayene ederken doktorlara kim yardımcı olur?
Cevap: Hemşireler yardımcı olur.

7. İlaçlarınızı aldığınız yerde çalışan yetkili kimdir ?
Cevap: Eczacıdır.

Yorum Yazabilirsiniz.

Lütfen Bu Ödev İle İlgili Bir Bilgi Yazın.


Forum Duası Copyright © 2019-2021
Gizlilik Politikası İletişim S.S.S/ Sitemap

Sitemizde Yer Alan Konular İlkokul, ilköğretim, Ortaokul, 1.Sınıf, 2.Sınıf, 3.Sınıf, 4.Sınıf, 5.Sınıf, 6.Sınıf, 7.Sınıf, 8.Sınıf, Din Kültürü, Fen Bilgisi, Hayat Bilgisi, Matematik, Sosyal Bilgiler, Trafik Güvenliği, Türkçe, Ders Kitabı, Sayfa Cevapları, Gibi Konulardan Oluşmaktadır. Yayınlardan Bazıları, Özgün, Beşgen, MEB, Koza, Sonuç, İlke, Cem Ofset, GÜN, Dörtel, Sevgi, Yayınları, Ekoyay, Tutku, İpekyolu, Evren, Tuna, SDR Dikey, ATA, Lisans, ADA, Yayıncılık.