Anasayfa Kitap Cevapları
16 Şubat 2022, 18:07 - Zülal Güneş Yazdı

3. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 10-11-13. Cevapları Pasifik Yayınları

Kendimi Tanırım Cevapları

3. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 11-12-13. Cevapları Pasifik Yayınları


3. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 10 Cevapları Pasifik Yayınları

Hazırlık Çalışmaları

1. Hangi alanlarda yetenekli olduğunuzu düşünüyorsunuz? Arkadaşlarınızla paylaşınız.
Cevap: Kendimi resim yapmak, basketbol oynamak ve güzel yazı yazmak alanlarında yetenekli olduğumu düşünüyorum.

2. Arkadaşlık etmek istediğiniz kişilerin hangi özelliklere sahip olmasını istersiniz? Neden? Söyleyiniz.
Cevap: Arkadaşlık etmek istediğim kişilerin dürüst, yardımsever ve arkadaş canlısı özelliklere sahip olmasını isterim. Çünkü arkadaşlarımın bana yalan söylemesiin, kötü davranmasını istemem.

Sonraki Ödev:  3. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 167-169. Cevapları Pasifik Yayınları

3. “Nezaket sözcükleri” ifadesinden ne anlıyorsunuz? Söyleyiniz.
Cevap: Nezaket sözcükleri ifadesinden kibar ifadeler anlıyorum. Örneğin Merhaba, Günaydın, Nasılsınız, İyi Akşamlar, İyi Geceler, İyi Günler gibi ifadeler.

4. Okulda kullandığımız kaynaklar nelerdir? Söyleyiniz.
Cevap: Okulda su, elektrik, doğalgaz, sabun, kalem gibi kaynakları kullanıyoruz.


3. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 11 Cevapları Pasifik Yayınları

En sevdiğiniz özellikleriniz nelerdir?
Cevap: En sevdiğim özelliklerim; her zaman mutlu olmaya çalışırım, hep başarılı olmak için çalışırım ayrıca sorumluluklarımı ve görevlerimi bilirim.


3. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 13 Cevapları Pasifik Yayınları

1.ETKİNLİK

Aşağıdaki özellikleri okuyunuz. Güçlü yönleriniz için?, güçlendirilmesi gereken yönleriniz için ? boyayınız
Cevap:

3. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 13 Cevapları Pasifik Yayınları


2.ETKİNLİK

Aşağıdaki resimleri inceleyiniz. Ailenizde ve sınıfınızda nasıl bir iş birliği içinde olduğunuzu söyleyiniz.
Cevap:  Evde ailemle beraber ev işlerini yapıyorum. Ayrıca yemekleri beraber hazırlıyoruz.

Sonraki Ödev:  3. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Cevapları 106-107-108-109 Sayfa Cevapları MEB Yayınları

1. Güçlü yönleriniz ve geliştirilmesi gereken yönleriniz nelerdir?
Cevap: Güçlü yönlerim Türkçe dersinde çok başarılıyım. Geliştirilmesi gereken yönlerim ise Matematik dersinde başarısızım


2. Geliştirilmesi gereken yönleriniz için neler yapabilirsiniz?
Cevap: Geliştirilmesi gereken yönlerim için artı ders alabilirim. Ayrıca öğretmenime tekrar anlatması için rica edebilirim


3. İş birliği içinde olmak sizce neden önemlidir?
Cevap: Bence iş birliği ile işleri daha kolay ve daha hızlı halledebiliriz. Bundan dolayı birlik olmamız gerekir.

Yorum Yazmak İster misin?


Forum Ders Cevapları Copyright © 2019-2022
Gizlilik Politikası İletişim S.S.S/ Sitemap

Forum Ders Cevapları, Ders Kitabı Cevapları Sitemizde Yer Alan Konular İlkokul, ilköğretim, Ortaokul, 2.Sınıf, 3.Sınıf, 4.Sınıf, 5.Sınıf, 6. Sınıf, 7. Sınıf, 8.Sınıf, Din Kültürü, Fen Bilimleri, Hayat Bilgisi, Matematik, Sosyal Bilgiler, Trafik Güvenliği, Türkçe, Ders Kitabı, Sayfa Cevapları, Gibi Konulardan Oluşmaktadır. Yayınlardan Bazıları, Özgün, Yıldırım, MEB, Koza, GÜN, Sevgi, Semih Ofset, Yayınları, Ekoyay, Pasifik, Tutku, Gizem, Tuna, SDR Dikey, ATA, ADA, Anadol, Bir-Yay, Adım Adım, FCM, Yayıncılık, Anka Yayınevi.