İnsanlar hayatlarında pek çok şey için emek vermektedir. Bu emekler karşılığında belirli bir kazanım elde ederler. Ancak kimi zaman kişi bir şey için çok emek harcasa da karşılığını alamayabilir.
Böyle bir durum yaşadığımda ben hayal kırıklığına uğramış hissederim. Hayal kurarak çıktığım ve emek vererek uğraştığım bir yolun sonucunda tüm çabamın karşılığını alabilmeyi çok isterim. Her ne kadar her zaman istenilen her şey olmuyor olsa da büyük emekler harcadığım konularda yaptığımın ve ayırdığım vaktin karşılığını alamadığım zaman çok üzülürüm. Yine de hiçbir zaman çabalamaktan vazgeçmez, gücümü kaybetmeden daha iyileri için çabalarım.
Forum Ders Cevapları, Ders Kitabı Cevapları Sitemizde Yer Alan Konular İlkokul, ilköğretim, Ortaokul, 2.Sınıf, 3.Sınıf, 4.Sınıf, 5.Sınıf, 6. Sınıf, 7. Sınıf, 8.Sınıf, Din Kültürü, Fen Bilimleri, Hayat Bilgisi, Matematik, Sosyal Bilgiler, Trafik Güvenliği, Türkçe, Ders Kitabı, Sayfa Cevapları, Gibi Konulardan Oluşmaktadır. Yayınlardan Bazıları, Özgün, Aydın, MEB, Koza, GÜN, Sevgi, Semih Ofset, Yayınları, Ekoyay, Tutku, Gizem, Tuna, SDR Dikey, ATA, ADA, Anadol, Adım Adım, E-Kare, Dizin, Anıttepe, Lisans, Yargı, Berkay, Dersdestek, Bir-Yay, Sonuç, FCM, Yayıncılık, Anka Yayınevi.