Herhangi bir iyilik yapılması durumunda ilk hissedilen şey tabi ki de mutluluk olarak karşımıza çıkmaktadır. ben de bana bir iyilik yapıldığında ilk hissettiğim şey mutluluktur. Buna ek olarak bana bir iyilik yapılması, düşünüldüğüm anlamına gelmektedir. Yani karşı taraf beni düşünmüş ve belki de beni mutlu etmek istemiştir. Aynı zamanda bir iyilik yapıldığında kendimi oldukça değerli hissederim. Birinin karşı tarafı düşünüp iyilik yapması demek, ona değer vermek ve onu düşünmek anlamını taşımaktadır. Değerli hissetmek oldukça özel bir durum olarak bilinmektedir. Buna ek olarak birine yapılan iyilik de aynı zamanda bir erdem davranışı olarak görülmektedir ve hoştur.
İhtiyaç duyduğum anda bana iyilik yapılması beni çok mutlu eder ve duygulandırır. Çevremdeki insanları doğru seçtiğimi düşünürüm ve onlar için elimden geleni yapmaya çalışırım.
Forum Ders Cevapları, Ders Kitabı Cevapları Sitemizde Yer Alan Konular İlkokul, ilköğretim, Ortaokul, 2.Sınıf, 3.Sınıf, 4.Sınıf, 5.Sınıf, 6. Sınıf, 7. Sınıf, 8.Sınıf, Din Kültürü, Fen Bilimleri, Hayat Bilgisi, Matematik, Sosyal Bilgiler, Trafik Güvenliği, Türkçe, Ders Kitabı, Sayfa Cevapları, Gibi Konulardan Oluşmaktadır. Yayınlardan Bazıları, Özgün, Aydın, MEB, Koza, GÜN, Sevgi, Semih Ofset, Yayınları, Ekoyay, Tutku, Gizem, Tuna, SDR Dikey, ATA, ADA, Anadol, Adım Adım, E-Kare, Dizin, Anıttepe, Lisans, Yargı, Berkay, Dersdestek, Bir-Yay, Sonuç, FCM, Yayıncılık, Anka Yayınevi.