Anasayfa Kitap Cevapları
14 Ekim 2023, 14:05 - Sena Yazdı

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 118-119-121-122. Cevapları MEB Yayınları

In My City Ünitesi Cevapları

7. Ünite In My City 3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 118-119-120-121-122 Cevapları MEB Yayınları


3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 118 Cevapları MEB Yayınları

Say the words and write under the pictures.
Çeviri: Kelimeleri söyleyin ve resimlerin altına yazın.
Cevap:

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 118 Cevapları MEB Yayınları


3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 119 Cevapları MEB Yayınları

Match and Say.
Çeviri: Eşleştir ve söyle.
Cevap:

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 119 Cevapları MEB Yayınları


3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 121 Cevapları MEB Yayınları

Look at the pictures and say the answers,
Çeviri: Resimlere bakın ve cevapları söyleyin.
Cevap:

1. Where is Robert?
Cevap: He is at the cafe

Sonraki Ödev:  3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 29-30-31-32-33-35. Cevapları MEB Yayınları

2. Where is your brother?
Cevap: He is at the cinema.

3. Where is Sally?
Cevap: She is in the libary.

4. Where is the cat?
Cevap: It’s in the garden.

5. Where is your uncle?
Cevap: He is on the sea.

6. Where are you now?
Cevap: I’m in the classroom.


3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 122 Cevapları MEB Yayınları

Look at the map and talk about the children.
Çeviri: Haritaya bakın ve çocuklar hakkında konuşun.
Cevap:

Where is Sam?
Sam is at the museum.

…Where is… Cindy?
…Cindy is at the school…

…Where is… Edward?
…Edward is at the bank…

Sonraki Ödev:  3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 22-23-24-25-26. Cevapları Yıldırım Yayınları

…Where is… Sarah?
…Sarah is at the museum…

…Where is… Marha?
…Martha is at the hospital…

Sizde Yorum Yazın


Forum Ders Cevapları Copyright © 2019-2023
Gizlilik Politikası İletişim S.S.S/ Sitemap