Anasayfa Kitap Cevapları
14 Ekim 2023, 13:55 - Sena Yazdı

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 103-104-105-108. Cevapları MEB Yayınları

My Hous Ünitesi Cevapları

6. Ünite My House 3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 103-104-105-106-107-108 Cevapları MEB Yayınları


3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 103 Cevapları MEB Yayınları

Read the questions and circle the correct answer.
Çeviri: Soruları okuyun ve doğru cevabı daire içine alın.
Cevap:

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 103 Cevapları MEB Yayınları


3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 104 Cevapları MEB Yayınları

Listen and tick.
Çeviri: Dinle ve işaretle.
Cevap:

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 104 Cevapları MEB Yayınları


3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 105 Cevapları MEB Yayınları

Write in/on/under.
Çeviri: İçine/üzerine/altına yazın.
Cevap:

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 105 Cevapları MEB Yayınları


3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 108 Cevapları MEB Yayınları

Answer the questions.
Çeviri: Soruları cevapla.
Cevap:

1. Where is the sofa?
Cevap: It’s in the living room.

Sonraki Ödev:  3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 134-137-139-141-142-143-144. Cevapları MEB Yayınları

2. Where is the fridge?
Cevap: It’s in the kitchen.

3. Where is the cat?
Cevap: It’s on the carpet.

4. Where is the toy car?
Cevap: It’s under the chair.

5. Where is Poyraz?
Cevap: He is in the playing room.

6. Where is the dog?
Cevap: It’s in the garden.

Sizde Yorum Yazın


Forum Ders Cevapları Copyright © 2019-2023
Gizlilik Politikası İletişim S.S.S/ Sitemap

Forum Ders Cevapları, Ders Kitabı Cevapları Sitemizde Yer Alan Konular İlkokul, ilköğretim, Ortaokul, 2.Sınıf, 3.Sınıf, 4.Sınıf, 5.Sınıf, 6. Sınıf, 7. Sınıf, 8.Sınıf, Din Kültürü, Fen Bilimleri, Hayat Bilgisi, Matematik, Sosyal Bilgiler, Trafik Güvenliği, Türkçe, Ders Kitabı, Sayfa Cevapları, Gibi Konulardan Oluşmaktadır. Yayınlardan Bazıları, Özgün, Aydın, MEB, Koza, GÜN, Sevgi, Semih Ofset, Yayınları, Ekoyay, Tutku, Gizem, Tuna, SDR Dikey, ATA, ADA, Anadol, Adım Adım, E-Kare, Dizin, Anıttepe, Lisans, Yargı, Berkay, Dersdestek, Bir-Yay, Sonuç, FCM, Yayıncılık, Anka Yayınevi.