Anasayfa Kitap Cevapları
13 Ekim 2023, 15:11 - Sena Yazdı

4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 117-118-119-120-121-122-125-126-127-128. Cevapları MEB Yayınları

Food and Drinks Ünitesi Cevapları

10. Ünite Food and Drinks 4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 117-118-119-120-121-122-123-124-125-126-127-128 Cevapları MEB Yayınları


4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 118 Cevapları MEB Yayınları

1. Listen and act it out.
Çeviri: Dinle ve harekete geç.


4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 119 Cevapları MEB Yayınları

2. Listen and tick the drink and the food for their breakfast.
Çeviri: Dinleyin ve kahvaltı için içeceği ve yiyeceği işaretleyin.
Cevap:

4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 119 Cevapları MEB Yayınları


3. Draw and talk about your breakfast.
Çeviri: Kahvaltınızı çizin ve konuşun.

Sonraki Ödev:  4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları 2024

4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 120 Cevapları MEB Yayınları

1. Listen and repeat.
Çeviri: Dinleyin ve tekrarlayın.


2. Choose and talk about your feelings and needs.
Çeviri: Duygularınız ve ihtiyaçlarınız hakkında seçin ve konuşun.
Cevap:

I’m hungry. I want to eat pasta. (Acıktım. Makarna yemek istiyorum.)
I am thirsty. I want lemonade with it. (Susadım. Yanına limonata istiyorum.)


4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 121 Cevapları MEB Yayınları

3. Listen and act it out.
Çeviri: Dinleyin ve harekete geçirin.


4. Look at the picture and talk.
Çeviri: Resme bakın ve konuşun.


4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 122 Cevapları MEB Yayınları

5. Ask and answer in turns.
Çeviri: Sırayla sorun ve yanıtlayın.


4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 125 Cevapları MEB Yayınları

1. Read and match the pictures with the sentences.
Çeviri: Resimleri okuyun ve cümlelerle eşleştirin.
Cevap:

4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 125 Cevapları MEB Yayınları


4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 126 Cevapları MEB Yayınları

2. Match them.
Çeviri: Onları eşleştirin.
Cevap:

4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 126 Cevapları MEB Yayınları


3. Help Bouncy make a shopping list.
Çeviri: Bouncy’nin bir alışveriş listesi yapmasına yardım edin.
Cevap:

4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 126 Cevapları MEB Yayınları1


4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 127 Cevapları MEB Yayınları

4. Match the words with the pictures.
Çeviri: Kelimeleri resimlerle eşleştirin.
Cevap:


5. Look at the pictures, ask and answer.
Çeviri: Resimlere bakın, sorun ve cevaplayın.
Cevap:


4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 128 Cevapları MEB Yayınları

6. Do the puzzle and find the secret code.
Çeviri: Bulmacayı yap ve gizli kodu bul.
Cevap:

4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 128 Cevapları MEB Yayınları


7. Match the questions with the answers.
Çeviri: Soruları cevaplarıyla eşleştirin.
Cevap:

4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 128 Cevapları MEB Yayınları1

Sizde Yorum Yazın


Forum Ders Cevapları Copyright © 2019-2023
Gizlilik Politikası İletişim S.S.S/ Sitemap