5. Sınıf Din Kültürü Ders Kitabı Sayfa 154-155 Cevapları MEB Yayınları

5. Sınıf Din Kültürü Ders Kitabı Sayfa 154-155 Cevapları bölümünde, ders kitabı sayfa 154-155 konularına ait cevapları bulabilirsiniz. “4. Ünite Performans Görevi Cevapları” Öğrenmenizi pekiştirmek ve anlamanızı kolaylaştırmak için 5. Sınıf Din Kültürü Ders Kitabı Sayfa 154-155 Cevapları MEB Yayınları sorularını dikkatlice inceleyin. Başarınızı artırın.




4. Ünite Performans Görevi Cevapları

4. Ünite- Peygamber Kıssaları: Araştırma raporunun hangi ölçütlere göre puanlanacağı ve öğrencilerin kendi çalışmalarını nasıl öz değerlendirmeye tabi tutacakları açıklanıyor.

Önceki Sayfalar: 152-153


5. Sınıf Din Kültürü Ders Kitabı Sayfa 154 Cevapları

Dereceli Puanlama Anahtarı

5. Sınıf Din Kültürü Ders Kitabı Sayfa 154 Cevapları


Farklı bir sayfa mı arıyorsunuz?
İhtiyacınız olan içeriğe aşağıdaki ana kaynaklardan ulaşabilirsiniz:

5. Sınıf Din Kültürü Ders Kitabı Sayfa 155 Cevapları

Öz Değerlendirme Formu

Bu form, kendi performansınızı değerlendirmeniz amacıyla hazırlanmıştır. Aşağıda verilen maddeleri dikkatlice okuyunuz ve her bir madde için size en uygun seçeneği (X) ile işaretleyiniz. Bu değerlendirme not verme amacıyla değil güçlü yönlerinizi ve geliştirilmesi gereken alanları belirlemek amacıyla kullanılacaktır.

5. Sınıf Din Kültürü Ders Kitabı Sayfa 155 Cevapları

Cevap:

  1. Raporu yazmadan önce konuyla ilgili hazırlık yaptım. → Evet
  2. Konuyla ilgili uygun kaynakları kullandım. → Evet
  3. Elde ettiğim bilgileri doğru şekilde kaydettim. → Evet
  4. Çalışmayı zamanında tamamladım. → Evet
  5. Çalışmanın sonuçlarını yorumladım. → Evet

Açıklama: Aşağıdaki soruları, çalışmayla ilgili görüşlerinizi dikkate alarak cevaplayınız. Öğretmeninizin çalışmanızla ilgili geri bildirimini “Öğretmenin Yorumu” bölümüne yazınız.

1. Çalışma sırasında şu noktaları kolaylıkla yaptım:

Kısa Cevap: Kıssaları okumayı ve öğütleri belirlemeyi kolaylıkla yaptım.

Cevap: Seçtiğim peygamberlerin kıssalarını okumayı ve onlardan çıkarılacak öğütleri belirlemeyi kolaylıkla yaptım.


2. Çalışma sırasında şu kısımlarda zorlandım:

Kısa Cevap: Doğru ayetleri bulup nakli delil olarak eklerken zorlandım.

Cevap: Kıssalarla ilgili doğru ayetleri bulup raporuma nakli delil olarak eklerken biraz zorlandım.


3. Çalışmayı yeniden yapacak olsaydım şunlara dikkat ederdim:

Kısa Cevap: Kaynak taramasına daha erken başlar, notlarımı düzenli tutardım.

Cevap: Kaynak taramasına daha erken başlar ve notlarımı daha düzenli tutardım.


Sonraki Ödevler