Anasayfa Kitap Cevapları
10 Mayıs 2022, 15:40 - Mehmet Yazdı

4. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı 19-20-22-24. Sayfa Cevapları TUNA Yayınları

Nelerden Hoşlanıyorum Neleri Yapabilirim Cevapları

1. Ünite Birey ve Toplum: 4. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı 19-20-22-24. Sayfa Cevapları TUNA Yayınları

Nelerden Hoşlanıyorum Neleri Yapabilirim Cevapları


4. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Sayfa 19 Cevapları Tuna yayınları

Bireylerin ilgilerini, ihtiyaçlarını ve yeteneklerini bilmeleri gerekli midir? Neden?
Cevap: Bence gereklidir. Bunun sebebi insanın kendi ihtiyaç ve yeteneklerini bilmesi gelecekte kişiye bir çok fayda sağlar. İnsanlar yetenekleri ile meslek sahibi olabilir ve para kazanabilir.


4. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Sayfa 20 Cevapları Tuna yayınları

Bireylerin farklı alanlara ilgi duymalarının toplumsal hayata katkıları neler olabilir?
Cevap: Bireylerin farklı alanlara ilgi duymaları toplumsal bir zenginliktir bence. Bir toplumda farklı özellik ve yeteneklere sahip insanlar o toplumu geliştirir ve manevi bir zenginlik oluşur

Sonraki Ödev:  4. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı 16-18. Sayfa Cevapları TUNA Yayınları

4. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Sayfa 22 Cevapları Tuna yayınları

Sizce April Deniz’in başarısının nedenleri nelerdir? Okulunuzda resim ile ilgili hangi faaliyetler yapılıyor? Bugüne kadar bu faaliyetlerden hangilerine katıldınız ve katıldığınız faaliyetlerde neler yaptınız?
Cevap: Bunun sebebi yeteneklerinin kendisinin ve ailesinin farkında olması ve ona göre meslek seçimi yapmasıdır. Bizim okulda bir çok el yeteneği olan kişi resimler yaparak sergiler düzenler.


4. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Sayfa 24 Cevapları Tuna yayınları

Carlos Tiscar başarılı bir ürün tasarımcısı olmasını hangi özelliklerine borçludur?
Cevap: Bence başarısını elinde olan parçalardan yeni bir bütünlük oluşturmasına borçludur.

1. İlgi alanlarınız nelerdir?
Cevap: ( Bunu kendinize göre cevaplayınız ) Örnek : Şarkı söylemek, Müzik dinlemek gibi.

Sonraki Ödev:  4. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı 104-105-106-109. Sayfa Cevapları TUNA Yayınları

2. Yeteneklerinizin neler olduğunu düşünüyorsunuz?
Cevap: ( Bunu kendiniz cevaplayınız ) Örnek : Hızlı koşmak, Sesimin güzel olması gibi.

3. Yeteneklerinizi hangi konularda geliştirme ihtiyacı duyuyorsunuz?
Cevap: Yeteneklerimi her zaman daha fazla geliştirmeye ihtiyacım vardır. Kendi geleceğim için bunu yapmalıyım.

4. Gelecekte neler yapmak istiyorsunuz?
Cevap: Gelecekte seveceğim ve ilgi alanıma giren bir meslek yapmak isterim.

5. Yapmayı istediğiniz işlerle yeteneklerinizin uyumlu olup olmadığı konusunda neler söylemek istersiniz?
Cevap: Yaptığım iş ve yeteneklerim pek fazla uyuşmaz.

Yorum Yazmak İster misin?


Forum Ders Cevapları Copyright © 2019-2022
Gizlilik Politikası İletişim S.S.S/ Sitemap

Forum Ders Cevapları, Ders Kitabı Cevapları Sitemizde Yer Alan Konular İlkokul, ilköğretim, Ortaokul, 2.Sınıf, 3.Sınıf, 4.Sınıf, 5.Sınıf, 6. Sınıf, 7. Sınıf, 8.Sınıf, Din Kültürü, Fen Bilimleri, Hayat Bilgisi, Matematik, Sosyal Bilgiler, Trafik Güvenliği, Türkçe, Ders Kitabı, Sayfa Cevapları, Gibi Konulardan Oluşmaktadır. Yayınlardan Bazıları, Özgün, Yıldırım, MEB, Koza, GÜN, Sevgi, Semih Ofset, Yayınları, Ekoyay, Pasifik, Tutku, Gizem, Tuna, SDR Dikey, ATA, ADA, Anadol, Bir-Yay, Adım Adım, FCM, Yayıncılık, Anka Yayınevi.